Εταιρεία

Το 2001 ιδρύθηκε η εταιρεία STANDARD OIL από τον Θωμά Στέφα, ηλεκτρολόγος μηχανικός και Χρήστο Ζαμπούρα, χημικό μηχανικό με σκοπό την παραγωγή και διάθεση ποιοτικών ορυκτελαίων και χημικών υγρών.

Η STANDARD OIL Hellas δραστηριοποιείται στον χώρο παραγωγής και εμπορίας Ορυκτελαίων, Γράσων, Υγρών Φρένων, Αντιψυκτικών για χρήση στα οχήματα, στην βιομηχανία, στον αγροτικό τομέα καθώς και άλλων ειδικών προϊόντων που παράγονται κατόπιν παραγγελίας.

Όλα τα προϊόντα μας με την ονομασία QUEEN MOTOR OIL είναι υψηλών προδιαγραφών παράγονται μόνο με πρωτογενές βασικά λιπαντικά και καλύπτουν τις τελευταίες απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτων και μηχανημάτων

Βασική πολιτική της STANDARD OIL Hellas είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της και η κάλυψη των αναγκών τους σε ότι αφορά στην λίπανση των μηχανών τους. Ο κεντρικός άξονας της στρατηγικής της εταιρείας, που συγχρόνως, αποτελεί και ένα συγκριτικό πλεονέκτημα της STANDARD OIL Hellas απέναντι στις ανταγωνιστικές εταιρείες του χώρου, ακούει στο όνομα ΠΟΙΟΤΗΤΑ & SERVICE.

Με την πολυετές συνεργασία με την MOTOR OIL HELLAS ( MOH ) τη νούμερο ένα εταιρία παραγωγής πρώτων υλών για λιπαντικά στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, έχουμε διασφαλίσει την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας, χρησιμοποιώντας μόνο πρωτογενές βασικά λιπαντικά παράγωγης της.

Η STANDARD OIL σας συνοδεύει σε κάθε σας διαδρομή και εξυπηρετεί κάθε μηχανική απαίτηση με ποιότητα και με αξιοπιστία, παρέχοντας σας λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Στόχος της STANDARD OIL Hellas είναι η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της προσφέροντάς τους προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας καθώς και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Για την εξυπηρέτηση του στόχου αυτού, η STANDARD OIL Hellas έχει λάβει μια σειρά από μέτρα που θα την βοηθήσουν να υλοποιήσει τους στόχους της, και να θέσει σε ουσιαστική εφαρμογή την βασική πολιτική της.

Στόχος της τακτικής αυτής είναι η άμεση και γρήγορη παράδοση των παραγγελιών στους πελάτες, την στιγμή ακριβώς που εκείνοι επιθυμούν JIT (Just In Time), . Έτσι επιτυγχάνεται η έγκαιρη και συγχρονισμένη διανομή των προϊόντων, εντός των χρονικών πλαισίων που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη.

Η STANDARD OIL διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα υψηλής ποιότητας λιπαντικών Βενζινοκινητήρων, Πετρελαιοκινητήρων, Γεωργικών Μηχανημάτων, Μοτοσικλετών, Βαλβολίνες & Λιπαντικά Διαφορικών, Υδραυλικών Συστημάτων, Μετάδοσης Κίνησης, Ανελκυστήρων, Μεταφοράς θερμότητας, Βιομηχανίας, Αεροσυμπιεστών, Εργαλείων Aέρος, Συρματόσχοινων, Κοπής & Κατεργασίας Μετάλλων, Ναυτιλίας, Μηχανών Θαλάσσης, Εξωλέμβιων, καθώς και λιπαντικά για διάφορες άλλες εφαρμογές.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού καταφέραμε να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία μεταξύ όλων των ανθρώπων μέσα στην εταιρεία με αποτέλεσμα την μακροπρόθεσμη εργασιακή ικανοποίηση και ασφάλεια των εργαζομένων.

Η STANDARD OIL έχει τις εγκαταστάσεις της στην περιοχή Ασπρόπυργος Αττικης, σε μια έκταση 6.000 τ.μ.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και τελευταία τεχνολογία η STANDARD OIL Hellas καταφέρνει να διασφαλίσει ποιοτική αλλά και ταχύτατη παραγωγή και συσκευασία των προϊόντων της. Έτσι ικανοποιεί και τους ποιο απαιτητικούς πελάτες της.

Η εταιρεία STANDARD OIL Hellas και τα προϊόντα της QUEEN MOTOR OIL εξάγονται σε πολλές χώρες:
Βουλγαρία, Fyrom, Σερβία - Μαυροβούνιο, Ισραήλ, Κύπρο, Ιταλία, Τσεχία, Αλβανία

Standard Oil - Θέση 14 Γκορυτσά, Τ.Κ. 19300, Ασπρόπυργος - τηλ. 210 5579977 - fax. 210 5579976 - email. info@standardoil.gr

all rights reserved | developed by Jetnet ©